Ομάδες μελέτης  π - Astrology

 

---

 

 

                                                                                                     

 

 

Νέες  ομάδες μελέτης από  τον  Οκτώβριο  του  2021

 

 

 

Δύο νέες ομάδες μελέτης των κύκλων των μαθημάτων της  π Astrology πρόκειται να ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο του 2021. Μία δια ζώσης (για όσους μένουν στην Αθήνα) και μία διαδικτυακά μέσω Zoom  (για όσους μένουν στην επαρχία – ή στην Αθήνα και προτιμούν το διαδικτυακό μάθημα).

 

 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: ένα τετράωρο μάθημα μια φορά τον μήνα (συνήθως κάποιο Σάββατο) – ή δύο δίωρα μαθήματα τον μήνα (κάποιες καθημερινές απόγευμα)

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: δύο δίωρα μαθήματα τον μήνα

 

 

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες αποφασίζονται από κοινού,

ανάλογα με το πότε μπορούν τα μέλη της ομάδας

 

Κόστος - 40 ευρώ το μήνα

 

 

Πληροφορίες – Εκδήλωση ενδιαφέροντος - Κρατήσεις θέσεων

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις ομάδες μελέτης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail :

 

Γιάννης Καλοκύρης : astro@eal-gr.net       /    π Astrology:    www.eal-gr.net

 

---

 

 

 

 

Στις ομάδες μελέτης αναπτύσσεται διεξοδικά η θεωρία του κάθε μαθήματος και γίνεται πρακτική εξάσκηση πάνω στα όσα μαθαίνετε. Σε κάθε μάθημα κρατάτε τις δικές σας σημειώσεις, λύνετε άμεσα τις όποιες απορίες έχετε και αλληλεπιδράτε – ανταλλάσσετε απόψεις / βιώματα / εμπειρίες με τα άλλα μέλη της ομάδας. Εκτός από τις σημειώσεις που κρατάτε οι ίδιοι, σε κάθε μάθημα θα σας δίνεται και κάποιο εκπαιδευτικό υλικό (όπως πίνακες ερμηνειών, σχεδιαγράμματα, χάρτες για εξάσκηση, επιλεγμένες ασκήσεις / ερωτήσεις κλπ). Τα βιβλία των τεσσάρων κύκλων είναι προαιρετικά (δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα έχετε πάρει για να ξεκινήσετε με μία ομάδα), αλλά καλό θα ήταν να τα προμηθευτείτε κάποια στιγμή, για να διαβάζετε την θεωρία, τα λυμένα παραδείγματα, να κάνετε επανάληψη κλπ. Τα βιβλία προσφέρονται στα μέλη της ομάδας με κάποια έκπτωση (δεν ισχύουν οι τιμές που αναγράφονται στο site για τους τέσσερις κύκλους – αυτές ισχύουν μόνο γι αυτούς που μελετούν τους κύκλους εξ’ αποστάσεως / μέσω email και δεν συμμετάσχουν σε κάποια ομάδα μελέτης / δια ζώσης ή διαδικτυακά). Οι ομάδες μελέτης έχουν περιορισμένο αριθμό ατόμων για να μπορούμε να εξασκούμαστε και να δουλεύουμε καλύτερα τους χάρτες μας.

 

 

 

 

Οι 4 κύκλοι των μαθημάτων συνήθως ολοκληρώνονται σε 3 ή 4 σεζόν (ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων των μελών της ομάδας / τελείως αρχάριοι ή με κάποιες βασικές γνώσεις γενικής Αστρολογίας). Η κάθε σεζόν ξεκινά Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο μιας χρονιάς και τελειώνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

 

 

 

 

Τα μαθήματα δεν απευθύνονται μόνο στο διανοητικό – αναλυτικό σας κομμάτι (απλή ανάλυση και συλλογή πληροφοριών), αλλά και στο ενεργειακό σας κομμάτι (ενεργειακή εξισορρόπηση μέσω βιωματικών τεχνικών και μεθόδων).

 

 

 

 

 

Επιστροφή στα Μαθήματα της π - Astrology

 

 

© Copyright 2021 - 3102  Γιάννης Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.